Ofertat Elektronike ne:

Mundesojme edhe pagesa me keste mujore!

Oferta e ditës: Kodi i Ofertes:- 113 -12% Ulje, iPhone 7 32 GB nga USA i ri vetem per 650$

650 $

Vlera
740 $
Zbritje
12%
Ju Kurseni
90.00 $

Koha në dispozicion për të kryer blerjen :

20 Kupona të porositur

Sasi e Limituar në Dispozicion

Oferta është aktive!

Kodi i Ofertes:- 113 -12% Ulje, iPhone 7 32 GB nga USA i ri vetem per 650$

Detajet e Ofertës


iPhone 7 32 GB - 650$ 
iPhone 7 128 GB - 720$ 
iPhone 7 256 GB - 780$

iPhone 7+ 32 GB - 765$ 
iPhone 7+ 128 GB - 865$ 
iPhone 7+ 256 GB - 930$ 


Perpara se te porositet konfirmohet stoku nese ka gjendje distributori.
 
Direkt nga shtepija mund te porositni iPhone 7, ne jua dergojme ne adresen tuaj nese na e jepni ate te sakte ose ju njoftojme qe ta terhiqni ate prane dyqanit ne momentin qe porosia juaj mberrin nga USA.


Per me teper informacione lexoni tek menyra e pageses dhe kushtet e porosise.

Kushtet

 • Kosto e transportit përfshihet në cmim.
 • Mund të blini sa kupona të doni, për vete dhe për miqtë.
 • Ky produkt ofrohet edhe me keste mujore.
 • Kjo ulje përfitohet vetëm nga Portokalli.AL Electronic.
 • Produkti vjen nga jashte direkt e në adresen tuaj,maksimumi për 1-5 jave.
 • Kuponi i blere nuk mund te anullohet.
 • Për çdo pyetje rreth ofertës apo blerjes së kuponit na kontaktoni në: +(355) 67 20 13 007, info@portokalli.al ose ne Live Chat, nga e hëna deri te shtunen, ora 09.00-20.00

Përshkrimi


Mënyrat e Pagesës


1. Pagesa me Banke


Të nderuar konsumator.

Pagesa ndermjet bankes është vetëm për konsumatorët që jetojnë në Shqiperi.
Për Pagesat ndërmjet bankës,ju lutemi ndiqni këto hapa:

Shko tek banka juaj më e afërt ose me iBanking online dhe bëni pagesën me pershkrim :


 • Emër mbiemër
 • Adresa e emailit
 • Kodin e ofertës


Në llogarinë e mëposhtme:


 • TiranaBank: 011548737400 ( Euro)
 • Fibank :  AL17 2151 1017 USD6 2000 0822 1200 ( USD)
 • Raiffeisen : 0110270505 ( Euro)

Në momentin që ju kryeni pagesën, konfirmojen atë me sms në tel 0672122007 me tekst:-Emri juaj,adresa juaj e emailit dhe kodi i ofertës.
Stafi ynë do të ndryshojë statusin e kuponit tuaj,

Duke ua dërgouar atë direkt në adresën e emailit, në momentin që verifikohet pagesa nga sistemi ynë.

* Shenim:

(Kodin e ofertës e gjeni në krye të përshkrimit të ofertës)2. Pagesa me Korrjer

Hyr në llogarinë tënde nëse je i regjistruar, më pas zgjith oferten që të pëlqen.Klikoni butonin Bli Tani dhe zgjidh mënyrën e pagesës me korrjer.Pasi ke dhënë të dhëna të sakta (Emër,Mbiemër,Email,Nr telefon,Adresë),Ne do tju kontaktojmë dhe nga casti në cast në adresën tuaj do të mbërrijë korrjeri ynë.

Pasi të kryhet pagesa, operatori ynë aktivizon llogarinë tuaj dhe në momentin e përfundimit të ofertës ju njoftoheni me email se në llogarinë tuaj ju kemi aktivizuar kuponin të cilin mund ta printoni dhe ta paraqesni atë tek biznesi për të përfituar ofertën e dëshiruar.3. Pagesa me PayPal

PayPal është një nga mënyrat me të përdorshme për blerjet e sigurta online në të gjith Botën.Ne kemi menduar për ju dhe jua mundësojmë këtë shërbim për cdo blerje oferte që ju dëshironi të merrni në Portokalli.Al.

Për të përdorur PayPal-in është shumë e thjeshtë, mjafton të hapni një llogari në Paypal dhe tek llogaria juaj të lidhni kartën Visa apo Master Card për të bër blerje online.

Me pas ju na vini ne djeni se pagesën dëshironi ta bëni me paypal, dhe ne me anë te emailit ju dërgojmë ne adresën tuaj linkun për të bërë këtë pagesë.Duke klikuar mbi butonin e PayPal që do ju shfaqet tek linku qe do ju vijë me e-mail, juve do t'ju shfaqet fatura për tu paguar në PayPal .Duke vendosur kredincjalet e PayPalit (Email,Fjalëkalim), ju përfundoni pagesën dhe në këtë moment ju njoftoheni për kryerjen e pagesës dhe merrni një email duke ju  informuar për marrjen e kuponit në llogarinë tuaj në Portokalli.al, nga ku mund ta shkarkoni atë..

4. Pagesa me Karte Krediti duke perdorur PayPal-in

Keni hasur vështirësi në hapjen e një llogarie në PayPal ? Mos u shqetësoni ! Portokalli.Al ka menduar dhe për këtë cështje.Nese ju dispononi një kartë krediti Visa, Master Card, American Express. atëhere ju mund të zgjidhni këtë metodë pagese të sigurtë,e cila përdor PayPal-in për të kryer trasfertën e shumës përkatëse të ofertës.Ju vendosni të dhenat që ju kërkohen për këtë metodë pagese dhe në fund klikoni mbi butonin Paguaj Tani. Në këtë moment ju njoftoheni për kryerjen e pagesës dhe merrni një email duke ju  informuar për marrjen e kuponit në llogarinë tuaj në Portokalli.al, nga ku mund ta shkarkoni atë.


*
(per kete sherbim po punojme dhe akoma nuk eshte disponobel per ju)

Mesazhi juaj reth ofertes (1)

Faleminderit, une i bleva 2 kuponat e mije, ishalla kam fat..:)


- , 895 days ago

Adresa e Biznesit

Kodi i Ofertes:- 113 -12% Ulje, iPhone 7 32 GB nga USA i ri vetem per 650$

Portokalli.AL 1

Rruga Arkitekt Kasemi, gjitur me Kubin, Tirane, Shqiperi tel:0672122007

Tirane- Portokalli.AL electronic

Shqipëri

https://www.facebook.com/Portokalli.AlElektronik/

Ofertat Aktive

Kodi i Ofertes:- 118 -16% Ulje, Zhbllokim iPhone-iPad-iPod nga Icloud Account

185.00 $ (Vlera 210 $ )

Shiko detajet

Kodi i Ofertes:- 113 -12% Ulje, iPhone 7 32 GB nga USA i ri vetem per 650$

650.00 $ (Vlera 740 $ )

Shiko detajet

Merr Ofertat me Email

Vendosni emailin per tju njoftuar,sa here te kemi oferta Elektronike.

Merr Ofertat me SMS

Vendosni nr e tel per tju njoftuar,sa here te kemi oferta Elektronike.

Na vizitoni në facebook

Lajmet nga Qyteti !